Onze macadamianoten in gekraakte dop zijn onbewerkt en puur natuur. Ze zijn niet geroosterd, niet gezouten en vrij van additieven. Macadamia's hebben van nature een zachte, rijke en romige smaak. De mooie, ronde noten hebben een krokante textuur, zelfs zonder ze te roosteren. De smaak is zachter dan geroosterde macadamia's.
De macadamianoot is voor zover ons bekend de moeilijkst te kraken noot ter wereld. Onze macadamia's zijn daarom natuurlijk op voorhand gekraakt.
Macadamianoten gebruiken
Macadamia's zijn een voedzaam tussendoortje voor elk moment. Je kan ze puur eten of mengen met andere noten, muesli en granola. De rijke, romige smaak van macadamia's is heerlijk in desserts en gebak.
Gebruik macadamia's samen met witte chocolade of kokos voor een verrukkelijke smakencombinatie. Je kan ook wat grof gemalen macadamia's toevoegen aan hartige gerechten, zoals groene salades.
Ingrediënten
Macadamianoten. 100% natuurlijk en zonder additieven.
Allergenen
Dit product bevat het volgende allergeen: noten.
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, selderij en gluten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
Ara’s en kaketoes kunnen deze noot goed kraken. Kleinere soorten niet of met veel moeite daarom hebben we voor de gekraakte variant gekozen
Als bezigheidstherapie goed te gebruiken voor de grijze roodstaart of edelpapegaaien
Mits koel en droog bewaard 12 maanden houdbaar. Hierna ontstaat er een natuurlijk antibioticum wat graag door kwekers en dierenartsen wordt gebruikt voor herstel bij ziekte